Ciorba de porc

de lilik in Ciorbe, 7 Ian 2011 | 4151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500-600 gr carne de porc
  • 3 morcovi(daca sunt foarte mari puneti 2)
  • 1 ceapa
  • frunze de telina
  • 200 gr circa  de rosii
  • 1 mana de taitei
  • 150 gr smantana
  • lapte(cat sa subtiem smantana)
  • patrunjel
  • sare,piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc:

Taiem carnea cubulete si o punem cu apa la fiert.O lasam sa dea cateva clocote,ii luam spuma si punem in oala morcovul,ceapa si telina tocate.

Cand carnea e pe jumatate fiarta adaugam rosiile decojite si taiate cubulete,apoi lasam sa fiarba.

Cand e fiarta subtiem smantana cu lapte si o punem in oala cate putin si amestecand sa nu se branzeasca,apoi punem taiteii,potrivim de sare si piper,punem patrunjel si mai lasam pana taiteii sunt fierti.

Dupa  ce stingem focul daca ne place punem putin tarhon.

TIPS-URI

1

puneti mai multi morcovi decat la alte ciorbe pt ca ia din grasime.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

kamy 1

07.01.2011, 15:37

buna buna

mamaieelena 1

12.01.2011, 10:05

gustoasa

lilik 1

13.01.2011, 12:08

Kamy,mamaieelena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors des de peste