Ciorba de pui

de Dana Cristea - pusikmea in Supe/Ciorbe, 27 Mar 2010 | 8817 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • un cartof
  • un morcov
  • un dovlecel
  • ceapa
  • ardei rosu
  • telina
  • radacina patrunjel
  • pastarnac
  • sare
  • zeama de lamaie
  • patrunjel proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

se spala pieptul de pui, se taie cubulete, se pune la fiert, se spumeaza de cate ori este nevoie.

intre timp taiem legumele , sau le dam pe razatoarea, si le punem peste pieptul de pui, le lasam pana fierb, dupa care punem sare dupa gust si zeama de lamaie.

dupa ce am luat de pe foc punem patrunjelul tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

Plăcintă cu pui și legume - Rețeta simplă și savuroasă

pe 20.01 la 10:12

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba munteneasca