Ciorba de pui

de UNICA in Supe/Ciorbe, 5 Iun 2010 | 5405 vizualizari

 

Pozele au iesit asa de la blitz,iar aparatul e de proasta calitate!

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 150 g fasole verde
  • 1 ardei gras
  • 2 oua
  • 2 linguri bulion
  • 500 ml bors
  • sare
  • patrunjel uscat sau proaspat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui:

Puiul se taie bucati

Bucatile de pui se spala si se pun la fiert in 2 litri de apa.

Se spumeaza de cate ori e nevoie.

Morcovul ras si ceapa taiata marunt le punem langa pui.

Cand incep sa se inmoaie punem ardeiul gras taiat fasii si fasolea verde.

Cand au fiert,adaugam bulionul si punem sare dupa gust.

Fierbem inca 10 min si punem borsul si patrunjelul.

Se bat ouale,iar cand am oprit focul le adaugam in ciorba.

Se serveste calda,presarata cu patrunjel taiat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara si consistenta de legume si piept de pui