Ciorba de pui cu oua de prepelita

de Panacris in Supe/Ciorbe, 22 Sep 2012 | 7067 vizualizari

 

O ciorbita comuna, innobilata cu oua de prepelita!;)

 

INGREDIENTE

  • spinari de pui 2 bucati,
  • ceapa galbena 1 bucata,
  • legume ptr ciorbita ( morcovi, fasole verde pastai, cartofi, telina, pastarnac, patrunjel ) 450 g,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • patrunjel proaspat,
  • leustean proaspat,
  • boabe de corinadru 2 bucati,
  • foaie de daifn 1 bucata,
  • melci 50 g. ( paste fainoase).
  • oua de prepelita 20 bucati.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu oua de prepelita:

Spinarile de pui se pun la fiert in apa rece cu putina sare. Dupa ce au clocotit, se spumeaza si se adauga legumele, curatate si tocate marunt. Se asezoneaza de sare, coriamdru, foai de dafin si piper, lasandu-se la fiert cca. 30 de minute la foc mediu. Spre final se adauga pastele fainoase. Ouale de prepelita se sparg si se pun in supa clocotinda, lasandu-se la fiert, cca. 5 minute. Ciorbita se serveste fierbinte presarata cu verdeata tocata marunt si ardei iute dupa gustul fiecaruia. Pofta buna! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu oua de prepelita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu pulpe de pui ( reteta cu nr.400)