Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter

de Bucataras in Supe, 10 Noi 2012 | 6760 vizualizari

 

Reteta de Ciorba de pui cu tarhon preparata in vas Zepter

 

INGREDIENTE

  •  carne de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • o cescuta de orez
  • leustean
  • tarhon
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter:

Se pune carnea de pui la fiert, se arunca apa, se spala carnea si se pune cu apa curata din nou la fiert (se pune apa cat vrei sa ramana - se ia in considerare si borsul-, cand gatesti in vasul Zepter nu exista evaporare).  Cand apa fierbe, se pun legumele rase, orezul, jumatate din leustean si jumatate din tarhon.

Cand clocoteste apa se pune capacul si se opreste focul (ciorba continua sa se prepare chiar daca nu merge focul, asta datorita caldurii acumulate in baza vasului).

Dupa o jumatate de ora se da din nou drumul la foc, se  adauga borsul fiert, restul de verdeata, se sareaza dupa gust. Se da un clocot, se opreste focul, se lasa cam 10 minute sa se “linisteasca” si se drege ciorba cu doua galbenusuri.

reteta advertorial Zepter. Zepter si bucataras.ro te invata sa folosesti corect vasele Zepter

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu tarhon in vas Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu ciuperci in vas Zepter