Ciorba de pui cu turnatei

de Miha in Ciorbe, 9 Iul 2009 | 8653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 500 ml bors acru
  • verdeata (patrunjel,marar,telina,leustean)
  • Pentru turnatei:
  • 1 ou
  • 50 g faina
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui cu turnatei:

Carnea o punem la fiert si spumuim de cate ori este nevoie.

Se va pune de la inceput o cantitate mai mare de apa,aceasta scazand in timpul fiertului.Fierberea trebuie sa fie inceata.

Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga ceapa,morcovul,ardeiul gras,toate tocate marunt.

Cand zarzavatul si carnea au fiert se adauga borsul fiert in prealabil,verdeata tocata si turnateii.Se mai fierbe in jur de 10 minute.

Turnatei:

Se amesteca faina si ouale cu putina apa.Compozitia trebuie sa aiba consistenta unui aluat moale.

Se pune intr-un cornet de hartie sau intr-o punga si se strange cu mana,apasandu-se de sus in jos,deasupra vasului cu ciorba.

Orificiul cornetului trebuie sa fie cam de marimea unei boabe de piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui cu turnatei" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Bucataras 1

09.12.2009, 00:09

aaa, pai daca-s frecatzei se skimba treaba

Bucataras 1

09.12.2009, 00:10

deci, ce-s aia frecatzei?

Ligia Bxl 1

03.01.2015, 15:13

Bucataras pana acum oi fi aflat ce sunt aia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de perisoare