Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 6 Mai 2011 | 25118 vizualizari

 

Categoric e favorita!

 

INGREDIENTE

  • un pui de tara
  • 2 linguri cu bulion/suc de rosii
  • radacina de telina si pastarnac
  • 1 morcov, 1 ardei gras/capia, 2 cepe
  • 2-3 cartofi taiati cubulete 
  • leustean si patrunjel verde
  • sare/delikat dupa gust
  • taietei de casa 
  • 1 l bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa:

Spalam carnea in apa rece si o punem la fiert, avand grija ca de fiecare data sa adunam cu o strecuratoare/paleta spuma formata.
Intre timp, dupa ce am spalat si curatat legumele, le tocam marunt si le adaugam in ciorba, impreuna cu delikatul, cand carnea a  fiert suficient de bine.

Adaugam apoi cartofii taiati cubulete si lasam pe foc cam 20 de minute. Punem bulionul si borsul, iar dupa ce da in clocot adaugam si taieteii si lasam sa mai fiarba 10-15 minute impreuna. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara leusteanul si patrunjelul tocate marunt.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui (de tara) cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca cu leustean