Ciorba de puiut de la tara

de La Ancuta in Ciorbe, 11 Oct 2010 | 8762 vizualizari

 

Puiutul este de la tara, dar asta nu inseamna ca e taran

 

INGREDIENTE

  • spate, aripi, gat de pui de la tara
  • 1 ceapa
  • 3 morcovi
  • 2 radacini de patrunjel
  • 2 ardei
  • 200 ml bulion
  • frunze de telina
  • cimbu
  • 2 maini taitei de casa
  • leustean
  • patrunjel
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de puiut de la tara:

Se spala carnea bine si se curata de puf sau cotoare. Se pune la fiert intr-o oala cu apa. Se spumeaza de cate ori este nevoie

Intre timp curatam ceapa, morcovii, patrunjelul si ardeii. Se taie toate marunt. Dupa ce carnea a dat cateva clocote si am indepartat spuma adaugam zarzavatul si lasam sa fiarba.

Dupa ce carnea a fiert de jumatate se adauga bulionul, cimbrul si frunzele de telina. Se portiveste de sare si piper.

Adaugam taiteii si mai lasam putin sa farba.

Dupa ce a fiert carnea adaugam leustean si patrunjel verde tocat marunt si stingem focul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de puiut de la tara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]