Ciorba de purcel cu smantana

de Lorra1 in Ciorbe, 19 Mai 2017 | 3582 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr muschi de porc
  • 2 cepe
  • 1 ardei capia
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 cartof
  • 1 ceasca rosii tocate
  • 400 gr smantana
  • 3 galbenusuri
  • zeama de la o lamaie
  • marar
  • leustean
  • piper
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de purcel cu smantana:

   

  Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere.

    Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin cartoful si rosiile care se pun dupa ce restul au fiert.

     Int-un bol, punem smantana si galbenusurile, amestecam bine pana se uniformizeaza, apoi adaugam zeama de lamaie, piper si sare, dupa gust.

     La final, indepartam oala de pe foc. Adaugam in bolul cu smantana, 2-3 polonice de ciorba si amestecam bine dupa care turnam compozitia inapoi in oala.

     Se adauga mararul si leusteanul tocate marunt.

 

Pofta buna :)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de purcel cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lorra1 1

19.05.2017, 21:08

A bun asa cea mai buna leguma pentru diete

Merisor 1

19.05.2017, 21:29

Bună ciorbică ne-ai adus!

Lorra1 1

19.05.2017, 22:44

Ma bucur ca va place pornesc asa incetisor.... mi-am iesit din ritm, si cu gatitul si cu pozatul

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendvișuri calde, la cuptor - Ușor de făcut și savuroase

ieri la 10:43

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de conopida cu carne de porc