Ciorba de rata

de ANCA in Ciorbe, 10 Ian 2010 | 9614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de rata
  • doua maini de fasole verde
  • 2 morcovi
  • 1 telina cu frunze
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 pastarnac
  • o ceapa
  • 1 fir praz
  • 1 ardei gras
  • 300 ml suc de rosii
  • 1,5 l bors
  • 2 oua
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rata:

Carnea se portioneaza, se pune la fiert si se spumeaza.

Radacinoasele si fasolea verde(eu am avut in congelator) se taie marunt, sau se maruntesc la robot, si se adauga in oala, dupa 5 minute se pun restul legumelor tocate, prazul taiat rondele. Cand legumele sunt aproape fierte, se pune sucul de rosii, apoi se adauga borsul, clocotit separat.

Cand legumele sunt fierte, se pun ouale batute ca sa se faca zdrente, apoi adaugam leusteanul si frunzele de telina tocate.

Fiecare portie se insoteste cu ardei iute:)

TIPS-URI

1

Se poate acri si cu zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bucataras 1

10.01.2010, 06:07

de unde va aprovizionati cu pasari de curte?

ANCA 1

10.01.2010, 06:32

uff, nu-mi aminti!! se duce husbandul la tara, pe langa Slobozia,unde neamurile lui nu au, dar au vecinii, si practic cumpara toate cele de p-acolo..inca e aprovizionat congelatorul

Oana 1

12.01.2010, 21:48

Ce-as mai papa si eu o ciorba cu pasare de curte Bucatarasule, poate te induri si de mine si-mi mai cumperi si mie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]