Ciorba de rosii cu oua intregi

de Lorra in Ciorbe, 7 Sep 2012 | 14206 vizualizari

 

Poftiti la masa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii bine coapte
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1 pastarnac
  • taitei
  • 5 oua
  • patrunjel si leustean
  • ulei, sare (dupa gust)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de rosii cu oua intregi:

Se spala rosiile si se pun la oparit (pentru o curatare mai usoara a cojii).

Intre timp se toaca legumele (ceapa, morcov, pastarnac si ardei) si se pun la fiert, cu putin ulei si sare.

Rosiile se decojesc si se toaca marunt sau se dau pe razatoare, se adauga peste legume si se lasa la fiert. 

Cand toate au fiert, se adauga pastele fainoase.

Spre final se sparg ouale si se pun intregi in ciorba (cat mai aproape de oala cu mancare pentru a evita imprastierea lor). 

Adaugam verdeata tocata marunt si potrivim de sare, daca este cazul.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de rosii cu oua intregi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (21)

Lorra 1

09.09.2012, 15:04

Poftiti, poftiti, va rog

babi5 1

18.06.2013, 12:54

Lorra 1

18.06.2013, 13:27

Babi

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii