Ciorba de salata cu taitei de casa si smantana

de alilianaa in Supe/Ciorbe, 11 Mai 2013 | 3224 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 legaturi salata
  • 2 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • sare, piper dupa gust
  • 30 ml ulei
  • 200 g smantana
  • 3 oua
  • taitei de casa
  • o legatura de leustean verde
  • o cana de bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata cu taitei de casa si smantana:

Salata, ceapa verde, morcovul le-am curatat, spalat si tocat.

Intr-o oala se pune apa la fiert cu sare. Cand da in clocot punem taiteii. Separat, in 30 ml ulei, sotam pe rand legumele si salata. 

Cand taiteii au fiert pe jumatate se pune ceapa, morcovul sotate, la fiert. La final se pune salata. Se pune o cana de bors fierbinte pentru a potrivi mai bine gustul. Se potriveste de sare. La final se pun ouale batute cu smantana. Se pune leustean tocat.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

salata am pus-o la final deoarece riscam sa se terciuiasca prea tare, fiind sotata inainte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata cu taitei de casa si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

alilianaa 1

11.05.2013, 22:35

Multumesc frumos, cu drag!Medi, mai imi vine cate o nebunie cateodata...

marianascarlat 1

11.05.2013, 23:04

Eu cred ca n-as fi stricat bunatate de taitei pe salata!

alilianaa 1

11.05.2013, 23:28

Am imbogatit-o Mariana..ar fi fost prea fada...ciorba de salata, deh!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca de pui