Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos

de susu in Mancaruri de post, 26 Mar 2016 | 7714 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 telina
  • 1 pastarnac
  • 1 patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 2 cartofi sau o mana de orez
  • 2 catei usturoi
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de leustean
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 conserva de rosii
  • 4 lg otet pentru acrit sau zeama de lamaie
  • sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos:

Legumele se toaca marunt iar sfecla coapta se curata si se da prin razatoarea mare. Calim ceapa si usturoiul apoi capia cu morcovul apoi urmeaza orezul si sfecla cu radacinoasele. Punem vreo 3 l de apa fiarta si putina verdeata. Cand au fiert legumele punem rosiile si mai lasam cateva clocote. Potrivim de sare, punem restul de verdeata si incgidem focul. Este buna atat rece cat si calda, puteti servi si cu smantana sau iaurt. Sfecla coapta este mult mai gustoasa decat cea fiarta. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie ca la Muntele Athos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 220 lei
1099.99 lei
879.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

Compact Classic

- 600 lei
2899.99 lei
2299.99 lei

COMENTARII (8)

Geanina87 1

28.03.2016, 12:34

Panacris 1

29.03.2016, 09:46

Rahela Velicu 1

23.06.2021, 15:10

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]