Ciorba de sfecla rosie cu smantana

de Rocsi in Supe/Ciorbe, 10 Ian 2010 | 21636 vizualizari

 

eu va scriu ingredientele cam pntru 6,7 litri de ciorba

 

INGREDIENTE

  • o sfecla mai mare
  • o ceapa
  • pantrunjel
  • 10,11 cartofi mari
  • un ardei rosu dar e bun si verde
  • pudra de legume
  • piper
  • smantana
  • ulei
  • bors
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sfecla rosie cu smantana:

se fierbe sfecla.cand e fiarta se curata de coaja si se da p razatoarea mare.

pui apa in oala mai putin de strei sferturi de oala ,sa nu iese prea apoasa.

pui legumele le tragi cateva clocote,apoi pui cartofii taiati cuburi si legumele uscate.

cand sunt pe trei sferturi fierti cartofii ,pui sfecla data pe razatoare care o pui intr-o tigaie cu putin ulei si o invarti de cateva ori,apoi o iei si o pui in oala cu ciorba.

cand s-au fiert cartofii,pui borsul(eu asa acresc cu altceva nu imi place ).tragi cateva clocote si pui smantana si pantrunjel verde pe deasupra si pui capacul pe oala.

TIPS-URI

1

o poti manca si la post fara smantana.

2

sper sa va placa.e foarte buna ...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

ionix 1

10.01.2010, 21:37

n-am mancat ciorba de sfecla rosie pan-acu'... o sa-ncerc

Rocsi 1

10.01.2010, 22:07

nu stii ce ratezi....

ionix 1

11.01.2010, 09:00

o sa vad... daca nu-mi place ti-o trimit acasa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de curcan