Ciorba de stevie

de susu in Ciorbe, 22 Mai 2013 | 6204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 legaturi zdravene de stevie
  • 1 ceapa uscata
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 l bors
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
  • vegeta
  • pasta de rosii
  • ulei masline
  • o mana de orez optional
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de stevie:

Calim ceapa tocata marunt dupa care adaugam morcovul ras si la sfarsit albitura. Adaugam niste apa si condimente. Cand au fiert legumele adaugam stevia taiata mai mare si orezul. Urmeaza borsul, verdeata si pasta de rosii. Potrivim de sare, adaugam restul de verdeata, stingem focul si punem capac. Servim mai mult rece. Daca nu tinem post putem servi cu felii de rulada din omleta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de stevie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din ciuperci