Ciorba de vacuta

de marinicayou10 in Ciorbe, 27 Oct 2010 | 9903 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un rasol de vaca sau orice alte oase si carne doriti,
  • 1 morcov mare,
  • o bucata de telina,
  • 2 ardei grasi,
  • o ceapa mare,
  • 1 dovlecel,
  • 3-4 cartofi,
  • 2-3 rosii bine coapte,
  • 500 ml bors sau bors magic,
  • 2 cubulete delikat de vita,
  • 2 oua,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri bulion,
  • o legatura leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se spala bine carnea si se taie in bucati.Se pune la fiert intr-o oala mare.Dupa ce a dat in cateva clocote se arunca apa,se spala carnea si se pune din nou la fiert.Cand este pe jumatate fiarta carnea se adauga ceapa,ardeiul gras,telina,morcovul tocate cubulete mici.Se adauga si cartofii taiati bucatele si dovlecelul taiat feliute sau bucati si rosiile date pe razatoare sau pur si simplu decojite si taiate cubulete.Se lasa sa fiarba bine si cand sunt fierte legumele se adauga borsul,sare,piper dupa gust,cubuletele de vita,bulionul,ouale batute si la urma leusteannul tocat marunt.

TIPS-URI

1

Se serveste cu o lingurita de smantana si ardei iute :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de potroace