Ciorba de vacuta

de Carmen_Ana in Ciorbe, 15 Mai 2014 | 6923 vizualizari

 

Reteta propusa in concursul Philips Multicooker by Mihaelar63 : http://www.bucataras.ro/retete/ciorba-taraneasca-de-vacuta-4082.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne vacuta
  • o ceapa mare
  • 2 morcovi
  • un ardei gras rosu
  • un pastarnac
  • 3-4 linguri ulei
  • 0,5 l bors acru
  • 2,5 l apa
  • 300 g rosii tocate (conserva)
  • o lingura paste de tomate
  • leustean verde
  • sare
  • 1/2 lingurita boia dulce
  • doua rotocoale taietei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Legumele le-am curatat de coaja /cotor si seminte ,apoi le-am spalat bine.

Am taiat carnea in bucati potrivite,le-am asezat in vasul din teflon, am adaugat apa si uleiul .

Am apasat butonul MENU, am setat programul BOIL, timpul 40 de min si am inchis capacul.

Dupa acest timp, am adaugat ceapa, morcovul,ardeiul si pastarnacul taiate marunt si am selectat programul BOIL ,timpul 30 de min si am inchis capacul.

Cand am auzit semnalul sonor, am adaugat borsul si rosiile in bulion si pasta de tomate, am dat gust cu sare si am setat in continuare programul BOIL si timpul 30 de min.

 La final, am adaugat boia dulce ,pastele fainoase ,apoi am setat programul BOIL si timpul de 10 min.

Dupa acest timp,am presarat verdeata tocata marunt, apoi am deconectat aparatul .

TIPS-URI

1

Retete gatite la Multicooker Philips

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]