Ciorba de vacuta

de trifadalia in Ciorbe, 18 Sep 2018 | 4337 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 buc ceafa de vitel
  • 1 buc os de vitel
  • 2 morcovi
  • 1 buc patrunjel
  • 1 buc ceapa
  • jumatate buc de telina
  • pasta de ardei
  • frunze de patrunjel
  • 1 ou
  • faina
  • ulei
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Se pune o oala pe foc, oala in care punem carnea sa fiarba. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta, supa se strecoara si se taie bucati mici din carnea fiarta.

Legumele se curata si se taie cubulete, apoi intr-o oala se pun la calit pentru 5 minute, apoi se sting cu apa de pe supa strecurata. Se lasa sa fiarba si legumele, iar cand sunt gata, se adauga si pasta de ardei in ciorba, iar la final din ou, faina si apa se rup galuste mici de faina in supa.

Se lasa sa fiarba si galustele 5-10 minute, iar la final se adauga patrunjel proaspat tocat.

Se serveste cu smantana, dupa preferinte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

Prima Latte Black

- 400 lei
1399.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (7)

vasimur 1

18.09.2018, 16:31

Bucataras Diana 1

18.09.2018, 17:21

Rocsi 1

19.09.2018, 19:34

Este buna de tot! Am avut si noi zilele trecute!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]