Ciorba de vacuta

de trifadalia in Supe/Ciorbe, 16 Apr 2020 | 4599 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de vițel
  • 1 buc ceapă
  • 1/2 buc felină
  • 1/2 buc Cum ne
  • 1 buc pătrunjel (radacina)
  • 1/4 varza creată
  • 1 buc ardei rosu
  • 1 buc lămâie
  • 150 mi bulion
  • 1 legatura de leustean
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vacuta:

Carnea de vițel se taie cubulete si se lasa in apa rece .
Între timp se pune o oala cu apa pe foc iar cand apa fierbe se adaugă carnea sa fiarbă, spumandu- se din cand in cand.
Cand carnea este aproape fiartă se adaugă și legumele tăiate cubulete.
Cand sunt si ele foarte se stoarce zeama de la lămâie și se adaugă și ea in ciorba alaturi de milionul dd roșii asezonandu- se după gust totodata si cu sare si piper.
La final se adaugă și leusteanul tăiat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare, cu cartofi