Ciorba de vara

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Iun 2015 | 6141 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 10 cartofi noi
  • 5-6 cepe rosii din gradina
  • 2 morcovi
  • 1 castron fasole fideluta
  • 500 g rosii feliate si ardei (zarzavat la sticla)
  • sare
  • piper
  • leustean
  • zeama zarzare
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara:

In oala, am pus uleiul, apoi am pus la calit ceapa tocata si morcovul taiat rondele subtiri, pentru cateva minute. Am turnat peste ele, zarzavatul, am amestecat, apoi am turnat apa, cam jumatate de oala. Am taiat fideluta in 2 sau 3 si am pus-o in oala de ciorba. Intre timp am spalat cartofii si i-am taiat pe cei mai mari in 2 sau 3, pe cei mici i-am lasat intregi. I-am pus si pe ei in oala, iar spre final am adaugat si dovlecelul taiat bucati, alaturi de sare si piper. Am acrit cu zeama de zarzare si cand a fost gata, am tocat leustean. 

A iesit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de dovlecei