Ciorba de vara

de ralu_ca in Ciorbe, 28 Iun 2015 | 6336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 10 cartofi noi
  • 5-6 cepe rosii din gradina
  • 2 morcovi
  • 1 castron fasole fideluta
  • 500 g rosii feliate si ardei (zarzavat la sticla)
  • sare
  • piper
  • leustean
  • zeama zarzare
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de vara:

In oala, am pus uleiul, apoi am pus la calit ceapa tocata si morcovul taiat rondele subtiri, pentru cateva minute. Am turnat peste ele, zarzavatul, am amestecat, apoi am turnat apa, cam jumatate de oala. Am taiat fideluta in 2 sau 3 si am pus-o in oala de ciorba. Intre timp am spalat cartofii si i-am taiat pe cei mai mari in 2 sau 3, pe cei mici i-am lasat intregi. I-am pus si pe ei in oala, iar spre final am adaugat si dovlecelul taiat bucati, alaturi de sare si piper. Am acrit cu zeama de zarzare si cand a fost gata, am tocat leustean. 

A iesit o bunatate!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de purcel cu zeama de varza