Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura

de Valclaudia in Ciorbe, 18 Aug 2013 | 11317 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 frunze de varza chinezeasca
  • cca 500 gr. piept de porc afumat
  • 1 ceapa
  • 500 ml suc de rosii
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 1 lingurita de chimen
  • 50 gr. paste fainoase marunte
  • verdeata de presarat deasupra la final
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura:

Spalam pieptul de porc afumat si il taiem cubulete.

Prajim cubuletele in oala in care dorim sa fierbem ciorba, pana devin aramii.

Ceapa si frunzele de varza se spala si se taie cubulete.

Adaugam ceapa tocata,o lasam sa se caleasca cca 2 minute.

Adaugam sucul de rosii, foaia de dafin, chimenul,sare si piper lasam sa fiarba acoperit 15 minute.

Adaugam 3 l apa, cand da in clocot punem varza taiata cubulete.

Fierbem la foc mic pana se inmoaie varza. Adaugam pastele fainoase, mai fierbem 2-3 minute, presaram verdeata tocata si servim.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de varza chinezeasca cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

Briose cu ciocolata - Pufoase si cu gust intens

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:47

Mini baghete pufoase - Reteta simpla din 3 ingrediente

de laura_n 7

pe 14.05 la 13:34

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

pe 14.05 la 10:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de varza/ Luscos de post/fara carne