Spalam pieptul de pui si il taiem bucatele.
Curatam legumele si le spalam.
Ceapa si ardeiul se taie cubulete, morcovul se taie rondele.
Varza si rosiile se trec prin robot.
Prajim bucatelele de piept de pui in 3 linguri de ulei pana isi schimba culoarea (cca 5 minute). Adaugam ceapa, ardeiul si morcovul, mai calim alte 5 minute.
Turnam cca 3 l apa rece in oala peste ingredientele deja calite, adaugam boabele de piper, foaia de dafin si lasam sa fiarba la foc potrivitcca 15-20min. Adaugam apoi varza+rosiile trecute prin robot. Lasam sa fiarba alte 20min. la foc potrivit.
Adaugam marar si cimbru uscat dupa gust iar la final, dupa stingerea focului,patrunjel verde tocat.
Lasam 5 minute oala acoperita sa se intrepatrunda aromele si servim.
Pofta buna!