Ciorba din capatana de crap

de mamaieelena in Ciorbe, 4 Mai 2012 | 9790 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de crap
  • laptii si coada de la crap
  • 1 morcov mic
  • 1 lingura cu telina taiata cuburi
  • 1/2 ardei gras verde
  • 2 rosii taiate cuburi
  • leustean verde congelat
  • 300 ml bors
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din capatana de crap:

Se pune intr-o oala de 2 litri apa doar pe jumatata plina , se curata si se spala legumele, apoi se toaca cuburi cu cutitul. Cand clocoteste apa se pun legumele la fiert si cu putina sare. Fierte fiind se poate adauga capatana si laptii de la peste lasand inca 15 minute la fiert. Acum se pun rosiile taiate cuburi si cand acestea sunt fierte se poate pune si borsul. Inainte de a opri focul se pune leusteanul si se drege de sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din capatana de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

Ciulama de ciuperci cu mărar - Rețeta simplă și gustoasă

pe 11.06 la 08:53

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de peste