Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac

de sandytza in Supe/Ciorbe, 5 Iun 2009 | 4386 vizualizari

 

O combinatie originala dar foarte gustoasa. Un pic acrisoara si care contine un numar bogat in vitamine,proteine, adaica o mancarica ce are de toate.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr costita adobata (facuta cu boia)
  • 1 ceapa
  • 3 oua
  • 5 linguri faina
  • 2 linguri smantana
  • 1 cana lapte
  • 3 linguri pasta de rosii
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr spanac
  • sare , piper
  • 1 ingura bors magic
  • vegeta
  • 1 morcov
 
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac:

Se pune la fiert costita cu morcovul, ceapa si un pic de vegeta.

Separat se bat ouale , se adauga 4 linguri faina si vegeta.

Spanacul se spala ,se opareste, se scurge si se taie marunt, dupa care se adauga peste ouale batute si se amesteca bine.
 
Se fac 2 omlete din compozitia preparata, in 2 tigai medii. Eu am pus una mare si una mica.Se prajesc pe o parte si pe alta.

Se taie omletele bucatele.

Intr-un bol se amesteca lapetle cu 1 lingura faina ,smantana si pasat de rosii.

Se adauga in oala , iar cand incepe sa fiarba se adauga omleta taiata bucati.

Se adauga o lingura de bors magic si se potriveste de sare si piper.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din cuburi de omleta de ou cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

ieri la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de sfecla