Ciorba din piept de pui

de Bucataras Medi in Supe/Ciorbe, 12 Apr 2010 | 7917 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -2 piepti de pui
  • -2 morcovi
  • -1 ceapa uscata + 2-3 fire ceapa verde
  • -2 ardei grasi (unul verde si unul rosu)
  • -1 radacina pastarnac
  • -2 oua
  • -4-5 rosii
  • -1,5 l bors
  • -cateva fire telina,
  • -cateva fire leustean
  • -sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din piept de pui:

 Se spala pieptul de pui, se dezoseaza si se taie cubulete. Se pune intr-o oala la fiert , se acopera cu apa si se adauga putina sare. Se spumeaza, se lasa sa dea in cateva clocote si apoi se arunca apa. Se spala carnea si se pune la fiert in apa calda impreuna cu legumele taiate marunt si putina sare.

Cand totul este fiert se adauga rosiile date prin razatoare si borsul si se lasa la fiert circa 15-20 min. Se ia de pe foc si se mai lasa 10 min. Se adauga in ploaie ouale batute spuma la care se adauga verdeata taiata fin.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de orez cu piept de pui