Ciorba moldoveneasca de pui

de Miha in Ciorbe, 8 Iun 2011 | 18249 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele de pui
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 ceapa
  • 1 bucata de telina
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1/2 sfecla rosie mica
  • 2 cartofi medii
  • verdeata: marar,patrunjel,leustean
  • sare
  • cimbru
  • 500 ml bors acru
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba moldoveneasca de pui:

Copanelele se curata, se spala si se pun la fiert in apa rece, la foc mic. Se spumuieste de cate ori este necesar, apoi se adauga sarea. Daca este necesar se strecoara, sa fie limpede.

Cand carnea a fiert pe jumatate, se pun legumele curatate si taiate mic. Mai intai cartofii cuburi, ceapa tocata marunt si ardeiul taiat cubulete, apoi morcovul,telina,patrunjelul si sfecla ce le dam pe razatoarea cu ochiuri mici. Se lasa sa fiarba bine, la foc mic.

Cand este aproape gata,se pune borsul fiert in prealabil si rosia curata de pielita si taiata cubulete, potrivind gustul de acru si sarat.

Se presara cimbru si verdeata tocata marunt. Se mai da un clocot.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba moldoveneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]