Ciorba radauteana

de adriana_bobu in Supe/Ciorbe, 8 Ian 2011 | 4824 vizualizari

 

E prima oara cand o fac...dar ,m-am inspirat de la bucatarasi....si a iesit buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 piepturi de pui
  • 2-3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 4-5 catei usturoi
  • 1-2 linguri otet
  • 300 g smantana
  • 1-2 linguri vegeta
  • piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Am curatat legumele si le-am pus intr-o oala cu apa alaturi de pieptul spalat (lasat intreg). Am spumuit si am lasat sa fiarba carnea si legumele cca 40 min.Am scos apoi pieptul si l-am taiat fasii iar legumele le-am pasat . Apoi am adaugat vegeta, usturoiul (facut mujdei) otetul si smantana (desfacuta in prealabil in putin zeama de la ciorba) Am potrivit de sare si piper si ciorbica a fost gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana