Ciorba radauteana

de aziz in Ciorbe, 10 Feb 2011 | 6765 vizualizari

 

nu stiu daca asta e metoda exacta dar mie mi-a iesit minunata

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui cu os
  • un cartof,o ceapa,un morcov
  • patrunjel
  • 2 oua mai exact 2 galbenusuri
  • usturoi pisat dupa gust
  • otet o lingura
  • supa instant, sare ,piper dupa gust
  • 500 gr smantina+2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

se fierbe pieptul de pui impreuna cu legumele intregi,pina se desprinde de pe os. Nepoata mea pune si o bucata de os de vita sau porc cu maduva, eu nu am avut dar a ei iesea mai buna. Se potriveste de supa instant, sare, piper si usturoi pisat. Cind totul este fiert se rupe carnea fisii legumele se scot din ciorba. Adaugam otetul in ciorba si cind incepe sa fiarba adaugam si  smantina batuta cu galbenusurile si faina . Mai dam un clocot doua, presaram patrunjel si daca nu avem nimic impotriva ardeiului iute.......gata masa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana