Ciorba radauteana

de AnyCostescu in Supe/Ciorbe, 15 Dec 2012 | 5741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 radacina patrunjel
  • 200 g smantana
  • 1 caciulie usturoi
  • sare,piper
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Puiul se spala bine,se taie bucati si se pune la fiert.

Dupa ce trage  cateva clocote schimbam apa.

Acum se pun si legumele taiate si se lasa sa fiarba pana cand carnea e fiarta bine si incepe sa se desprinda de pe oase..

Se scoate carnea pe o farfurie si se lasa sa se raceasca.

Se scoate carnea de pe oase..

In zeama in care a fiert puiul punem smantana si condimente.

Tot acum punem si jumatate de caciulie de usturoi pisat.

Cealalta jumatate o punem cand supa e aproape rece.

Se pune inapoi carnea in supa.

Presaram cu patrunjel si servim cu ardei iute :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]