Ciorba radauteana

de ana in Supe/Ciorbe, 3 Iul 2010 | 10575 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 100 gr telina
  • 1 ardei
  • 3 catei de usturoi
  • 400 gr smantana grasa
  • 2 galbenusuri
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Curatam si spalam zarzavatul ,si il punem la fiert in 3 l de apa in care punem si pieptul de pui.Cand pieptul e fiert il taiem fasii iar zarzavatul il scoatem .Lasam supa sa se racoreasca 5 minute,timp in care frecam galbenusurile cu smantana.Cu un plonic turnam putin cate putin din supa peste ouale batute cu smantana ,pana aducem la temperatura supei.Apoi turnam peste toata supa.In mojar zdrobim usturoiul adaugam putina sare si punem in supa.La momentul servirii asezonam cu piper si patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:30

Delicioasa aceasta ciorba.........5 furcu...........

ana 1

06.07.2010, 22:32

Multumesc Medi

Krystyan Trendy 1

04.12.2013, 08:28

gustoasa ciorbica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu nutella - Fragede, aromate si pline de crema

de laura_n 7

ieri la 13:33

Desert Amarela

pe 17.10 la 17:50

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

pe 17.10 la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

pe 17.10 la 07:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]