Ciorba saseasca cu hrean

de MyFancyCake in Ciorbe, 20 Ian 2012 | 12653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 gr arnita de porc (costita/oase garf)
  • 1 morcov,
  • 1 ceapa,
  • 6 cartofi medii,
  • 2 linguri mari de hrean ras,
  • 2 linguri otet,
  • cimbru.,
  • sare
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba saseasca cu hrean:

Fierbem carnea de porc si cand este aproape gata adaugam morcovul ras pe razatoarea mica si ceapa taiata cubulete. Fierbem 15 minute apoi adaugam si cuburile de cartofi. Adaugam sare dupa gust.

Dupa ce sunt fierti cartofii adaugam hreanul ras, cimbrul si otetul.

Servim ciorbita cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba saseasca cu hrean" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

alinutzika 1

21.01.2012, 15:53

interesant!
am s-o incerc!

straniero78 1

28.01.2012, 18:58

astazi am preparat-o...e foarte gustoasa...aduce cu borsul de urzici de primavara

Panacris 1

27.10.2015, 09:59

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de rosii cu paste fainoase