Ciorba taraneasca de perisoare

de epurasha2bb in Ciorbe, 2 Aug 2010 | 14747 vizualizari

 

io n-am fost la stana ca gaby ci la tara asa ca ii ofer lui Bucataras si cui mai pofteste o ciorbica traditionala!

 

INGREDIENTE

  • carne tocata amestec de porc cu vita aprox 350 g (depinde cate perisoare vreti sa faceti)
  • 1 ceapa 2 linguri orez
  • 1 morcov
  • 1/2 dovlecel
  • 2 rosii
  • patrunjel cret
  • 1 ardei
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de perisoare:

Se curata legumele de coaja si se da pe razatoare morcovul si dovlecelul iar restul se toaca marunt.Se pun la fiert in apa cu putina sare toate legumele mai putin rosiile care se pun mai tarziu cand celelalte au fiert pe jumatate, ele fiind mai moi.Separat pregatim perisoarele amestecand carnea tocata cu orezul fiert pe jumatate si cu un ou batut si putina sare.Cu mana umeda se formeaza perisoare, pe care le fierbem timp de aprox 20 de minute, la foc mic.

La sfarsit se adauga 2 linguri de otet . Se stinge focul si se presara patrunjel cret sau leustean maruntit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare