Ciorba taraneasca de post

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 17 Dec 2013 | 8367 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 200 g fasole galbena
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras
  • 1ceapa
  • 50g bulion
  • sare
  • 1 legatura de patrunjel
  • 250 ml bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de post:

Se curata legumele ,apoi se spala cu apa rece .Fasolea ,mazarea si conopida se pun la fiert.Se adauga sare.

Morcovii se toaca cuburi sau se dau pe razatoarea mare,apoi se adauga la ciorba.

Ceapa se toaca si se pune la calit putin in ulei, apoi adaugam ardeiul tocat si bulionul. Luam cu un polonic zeama de la ciorba si diluam putin peste prajeala de ceapa cu bulion.

Cand celelalte legume sunt fierte se adauga sosul de ardei si ceapa,apoi borsul strecurat,iar la sfarsit verdeata( spalata in prealabil) tocata marunt. Se mai adauga sare, in functie de cat de sarata doriti sa fie ciorba.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (18)

jolygina 1

18.12.2013, 09:42

costel56 1

09.01.2014, 11:59

Foarte bune aceste ciobe fare carne super bune!!!!!!!!

Rahela Velicu 1

20.06.2021, 23:44

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]