Ciorba taraneasca de pui

de madi_marin in Ciorbe, 18 Feb 2010 | 11464 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de pui pentru ciorba
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 1 ceapa
  • 1 pastarnac
  • 1 cescuta cu orez
  • 1 mana de fasole verde
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • delikat
  • 1 l bors
  • patrunjel
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui:

Carnita se spala si se pune la fiert in apa rece la foc mic. Spre jumatatea fierberii punem legumele tocate  si orezul spalat si lasam sa fiarba pana cand sunt gata. Se pune borsul dat intr-un clocot in prealabil si pasta de tomate. Se potriveste gustul cu delikat si se mai fierbe ciorbita 10 minute. Se stinge focul si se adauga verdeata tocata.

Se serveste cu ceapa sau ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

madi_marin 1

20.02.2010, 21:03

Sylvia....scuza-ma dar nu te-am inteles....pai nu l-ai vazut, ca e postat.....sunt blonda si obosita....

dia84 1

28.10.2010, 21:40

prima reteta pe care am facut-o de pe acest site....f buna

madi_marin 1

29.10.2010, 09:32

dia84....ma bucur ca ti-a placut....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de porc