Ciorba taraneasca de pui cu smantana

de marcela1979 in Ciorbe, 6 Noi 2010 | 18143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un spate de pui
  • 4 morcovi
  • o radacina de patrunjel
  • 1/4 radacina de telina
  • 2 ardei sau gogosari
  • 3 pumni de mazare
  • 2 cartofi
  • un pumn de orez
  • un ou
  • 200 gr smantana
  • vegeta ,piper
  • frunze de patrunjel,telina si leustean
  • bors magic dupa gust
  • o ceapa
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de pui cu smantana:

Se portioneaza si se spala spatele de pui si se pune la fiert intr-o oala cu apa.Se spumuieste si se fierbe la foc mic.Cand carnea e fiarta pe jumatate se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat marunt,apoi mazarea si cartofii taiati cubulete.SE lasa sa dea un clocot si se adauga orezul spalat.Se lasa sa fiarba.cand a fiert si orezul se bate un galbenus cu smantana,se adauga ciorba peste aceasta si apoi se adauga in ciorba.Albusul de la ou nu il arunc ,ci il pun in ciorba.Se adauga vegeta,piper si bors magic dupa gust si la final se pune verdeata tocata.se mai da un clocot si gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de pui cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]