Ciorba taraneasca de vacuta

de alinutzika in Ciorbe, 27 Iul 2011 | 11517 vizualizari

 

Aceasta e varianta mea de ciorbita, pe gustul nostru. Ne-a luat pofta inainte si am uitat sa fac poza si la farfuria cu supa...asa ca o prezint "direct de la sursa"...:))

 

INGREDIENTE

  • 2-3 oase mici de vita(cu carne pe ele:))
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov mare
  • 1 ardei mare
  • 2 rosii
  • 3 cartofi medii
  • 1 mana de fasole verde-pastai
  • 1/4 de varza
  • sare, piper, vegeta(cu gust de vita)
  • bulion
  • ulei de masline
  • smantana
  • otet
  • patrunjel, telina (frunze)
  • tarhon, marar (optional)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:


Se toaca ceapa, morcovul si ardeiul si se pun la calit in putin ulei, la foc slab. Cand sunt aproape calite, se adauga rosiile taiate si se mai lasa 5 minute. Se umple oala cu apa si se adauga oasele. Cand sunt pe jumatate fierte, se adauga cartofii cubulete, varza fideluta si pastaile rupte in bucati mai mici. Cand toate sunt aproape fierte, se scot oasele si se ia carnea de pe ele, se taie mai marunt si se adauga in ciorba. Se pun si bulionul si condimentele, dupa gust.
Se mai lasa sa fiarba 5 minute apoi se opreste focul. Se adauga smantana si verdeata tocata marunt. Se acreste cu otet sau ce vreti voi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]