Ciorba taraneasca de vacuta

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 6 Mai 2014 | 6394 vizualizari

 

A doua ciorba pe ziua de azi ;)

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 500g carne de vacuta (pulpa)
  • 400 g fasole verde congelata
  • 2 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • 50 g bulion
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 telina mai micuta
  • sare
  • 250 g bors
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Spalam carnea cu apa rece si o punem sa fiarba in 2 l apa cu 1 lingura de sare . La primul clocot ,luam cu spumiera ,spuma de deasupra .

Intre timp curatam legumele,apoi le spalam cu apa rece.

Ceapa o tocam marunt si o adaugam impreuna cu fasolea, in oala in care fierbem carnea . Apoi adaugam dovlecelul,morcovii ,pastarnacul ,telina si ardeiul ,tocate cubulete .

Dupa ce au fiert legumele si carnea ,adaugam bulionul diluat cu putina apa ,apoi borsul strecurat.

La sfarsit, cand ciorba este gata, adaugam patrunjelul spalat in prealabil si tocat marunt ). Dupa gust ,mai adaugati si sare .

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta