Ciorba ungureasca de porc

de Lau in Ciorbe, 3 Apr 2020 | 5820 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 500 g cartofi
  • 3 frunze de dafin
  • 1/2 lingurita boia de ardei iute
  • 1/2 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 l apa
  • sare
  • piper
  • 1 catel usturoi
  • 2 linguri faina
  • otet
  • smantana
  • Patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba ungureasca de porc:

Intr-o oala mai mare prajim carnea in 2-linguri ulei incalzit, adaugam ceapa, 2-3 linguri apa si lasam sa se caleasca putin impreuna pana ce isi schimba culoarea; adaugam ardeiul tocat marunt si 1 cana de apa calduta.

Lasam sa fiarba pana ce carnea este aproape fiarta.

Intre timp intr-o tigaie calim faina cu 2 linguri ulei, adaugam boia de ardei dupa gust si stingem rantasul cu o cana apa rece, amestecand continuu pana ce se omogenizeaza.

Turnam in oala cu carne si adaugam cca 2 l de apa fierbinte, frunzele de dafin, cartofi taiati cuburi, usturoiul tocat marunt.

Lasam la foc mic pana ce sunt fierti cartofi, cu 5 min inainte sa stingem focul, adaugam otet dupa gust.

Servim cu patrunjel verde si smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba ungureasca de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba acra de pui cu legume si tarhon