Ciorbica de pui

de lacrimioara in Ciorbe, 9 Ian 2011 | 6355 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati spate pui,
  • 1 morcov,
  • 1 parstanac,
  • 4 cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 ardei verde si 1 rosu,
  • 2 linguri secretul gustului
  • un pumn de taitei fidea,
  • 2 lingurite bors magic
  • sare dupa gust,
  • frunze leustean si frunze telina.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbica de pui:

Punem spatele de pui la fiert si lasam pana incepe sa dea in clocot. Dam focul mai incet si spumam supa. Dupa ce am spumat supa adaugam legumele taiate, morcovii si parstanacul dat prin razatoare, sare, secretul gustului. Lasam sa fiarba cam 30 minute adaugam fideaua, punem borsul magic, mai lasam 5 minute si oprim focul. Punem verdeata si gata. Se drege cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbica de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]