Ciorbita cu perisoare de curcan

de jolygina in Ciorbe, 20 Mai 2011 | 4696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de curcan
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina potrivita
  • patrunjel
  • sare
  • piper
  • 2 linguri bulion
  • un ou
  • o cana de orez(100g)
  • un ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu perisoare de curcan:

Curatam legumele si le tocam marunt ,dupa care le punem sa fiarba in oala

Dupa circa 30 -45 de minute cand sunt aproape fierte pregatim carnea de curcan in felul urmator: adaugam peste ea 2 linguri de orez, o jumatate de ceapa, putin delicat si piper. Le amestecam bine, iar la sfarsit adaugam un ou pentru a le lega mai bine

Cand s-au amestecat bine formam bilute cu mana umeda si le punem usor in supa de legume, dupa care adaugam orezul ramas. Potrivim dupa gustul fiecarei gospodine cu sare si piper si lasam sa fiarba cam 15 -20 de minute. Cand perisoarele s-au ridicat la suprafata sunt gata. Adaugam si bulionul iar cand am oprit focul adaugam si patrunjeleul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu perisoare de curcan" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (15)

gaby_gabytza 1

26.05.2011, 16:15

jolygina 1

26.05.2011, 21:02

multumesc fetelor pentru aprecier va pupic si va imbratisez pe toate

mena29 1

26.05.2011, 21:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorbica de curcan