Ciorbita de pui

de Irina in Ciorbe, 15 Dec 2010 | 7264 vizualizari

 

Weekend-ul ce a trecut am avut o pofta nebuna de a gati neaos, romaneste. Am avut un pui de curte la indemana si i-am facut figura... O ciorbita, o friptura si un pilaf, extraordinar de gustoase.

 

INGREDIENTE

  • spatele de la un pui si cateva fasii de piept taiate cubulete
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • suc de rosii (pregatit in casa)
  • sare
  • cateva fire de patrunjel
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Am pus carnea de pui la fiert in apa rece.

Am indepartat spuma (ce-i drept nu a avut prea multa, deci a fost destul de curat puiul) si dupa ce s-a patruns nitel carnea am adaugat pe rand ceapa, morcovul, cartofii si ardeiul taiate cubulete.

Spre final am pus suc de rosii (fiecare adauga dupa gust, mai mult sau mai putin), sare si am presarat si patrunjel tocat marunt.

Am servit-o in vase de lut cu ardei iute murat, paine de casa si cu o gura de tuica...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de pui