Ciorbita de vara

de madi_marin in Ciorbe, 12 Aug 2010 | 15266 vizualizari

 

Multe legume, multe vitamine.... Ciorbita asta e buna servita rece.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 telina
  • 1 dovlecel
  • 2 cartofi
  • 3 rosii bine coapte
  • 500 ml bors
  • 250 g iaurt gras
  • sare
  • patrunjel proaspat
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de vara:

Toate legumele se curata, se spala si se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei ,mai putin rosiile, apoi se acopera cu apa si se lasa sa fiarba. Cand sunt aproape gata, se adauga borsul dat intr-un clocot, rosiile, pasta de tomate, iaurtul si sarea. Se mai lasa la foc mic 15 minute, dupa care se da deoparte si se presara deasupra patrunjel proaspat tocat.

Se serveste rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de vara" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Bunica 1

14.08.2010, 19:44

O mananci cu ochii

danis 1

18.08.2010, 14:34

Ador ciorbele cu multe zarzavaturii

SENO 1

30.08.2010, 13:11

Am facut si eu,excelenta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

pe 07.02 la 16:05

Tartă savuroasă cu legume și brânză de capră – Rețetă rapidă și ușoară

pe 07.02 la 10:59

Salată de crudități cu fistic - Gustoasă și hrănitoare

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov - Rețeta rapidă și sănătoasă

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba la ceaun