Ciorbita usoara de pui

de adasev12 in Ciorbe, 30 Ian 2011 | 4059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 buc spate de pui
  • 2 fire de telina+radacina
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 2-3 maini de taitei
  • smantana pt gatit
  • 2 lg suc de rosii
  • bors magic pt acrit
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita usoara de pui:

carnea se taie bucati si pune la fiert in apa si se dau cateva clocote pana iese toata spuma si se curata bine.

se adauga apoi in  apa ceapa si telina si se lasa la sa fiarba pe jumatate, apoi se adauga morcovii taiati rondele, si bulionul.

spre sfarsit se adauga si taiteii si se acreste cu bors  dupa gust, se mai lasa cateva clocote si se adauga si smantana de  gatit, apoi se stinge focul.

se pune o ceasca de apa rece sa se stampere  si apoi se adauga patrunjelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita usoara de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

DIANA B 1

31.01.2011, 11:12

Wow , si eu am facut tot usurica asta sambata ... dar cu f multa smantana , sa completez ce n-au avut spinarile alea amarate

adasev12 1

31.01.2011, 18:39

mamaieelena, mersi, pup!

adasev12 1

31.01.2011, 18:40

onesta, si mie-mi palce cu smantana, dar sotului nu.... ...asa ca eu imi pun doar in farfurie....pupici

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana