Cipsuri de cartofi

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 24 Sep 2011 | 6251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cartofi
  • ulei
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cipsuri de cartofi:

Se curata cartofii de coaja si se spala.

Se feliaza foarte subtire.Eu am folosit o razatoare.Secretul este ca feliile de cartof sa fie foarte subtiri.

Se pun intr-o strecuratoare si se spala sub jetul de apa rece dupa care se lasa la scurs.

Intr-o tigaie se pune ulei din belsug asa vreo trei,patru degete si se prajesc chipsurile in transe mici.Uleiul trebuie sa fie destul de incins cand punem cartofii feliati.

Inainte de prajire se sterg feliile de cartofi cu un servet absorbant de bucatarie.

Se scot tot pe servetele absorbante.

Se condimenteaza dupa preferinta.Sunt foarte buni singura diferenta dintre chipsurile de casa si cele din comert sunt ca cele de casa nu contin E-uri.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cipsuri de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor