Ciulama cu ciuperci

de diana_k in Mancaruri de legume, 21 Mar 2013 | 11910 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci champignon
  • 1 ceapa mica
  • 3 linguri de ulei
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2 linguri faina
  • 1 cana lapte
  • sare, piper, patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu ciuperci:

Ciupercile se spala bine de pamant si se taie feliute nu prea marunte, ele vor scadea la fiert.

Ceapa si usturoiul se taie marunt si se pun la calit in uleiul bine incins.

Cand ceapa devine sticloasa se pun ciupercile si o jumatate cana de apa, se lasa sa fiarba inabusit sub capac, la foc mic.

Faina se dizolva in laptele rece si se toarna peste ciupercile, se amesteca bine, se condiementeaza cu sare, piper, se pune patrunjelul verde si se mai lasa sa dea un clocot.

Se servescste cu mamaliga sau cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]