Ciulama cu piept de pui

de vickyduta in Mancaruri cu carne, 30 Noi 2010 | 11843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • 3-4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 1 ardei
  • 1 capatana usturoi
  • 400 g smantana
  • sare, piper, delikat
  • putin ulei                       
  • o legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Ceapa se toaca marunt si se caleste in putin ulei, ardeiul se spala, se curata de seminte, si se toaca cubulete, apoi se pune peste ceapa calita. Ciupercile se curata de pielita de deasupra se toaca si ele marunt se adauga peste ceapa si ardeiul calit. Intre timp am adaugat o canuta cu zeama in care a fiert pieptul de pui.
Pieptul se taie fasiute, se se pune in oala se lasa sa fiarba inabusit 15-20 de minute, se pune usturoiul pisat, otrivim de sare, piper si delikat dupa gust, adaugam smantana, se mai lasa 10 minute sa fiarba si se stinge focul. La sfarsit punem si patrunjelul si gata ciulamaua.
Va doresc pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui manastiresc by Radu Anton Roman