Ciulama cu piept de pui

de dakris in Pui, 28 Mar 2012 | 12831 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui mic
  • 1 ceapa
  • 3 linguri faina
  • 50 ml ulei
  • sare, delikat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama cu piept de pui:

Pieptul de pui se fierbe in apa cu putin delikat.

Ceapa taiata cubulete cu ulei si o ceasca de apa se pune intr-o cratita acoperita cu capac si se lasa sa fiarba pana se evapora apa si ceapa s-a inmuiat. Daca mai este necesar se mai adauga putina apa fierbinte.

Dupa ce s-a evaporat toata apa se mai lasa ceapa se se calesca un pic in uleiul ramas si apoi se adauga faina toata odata amestecand rapid sa nu se faca cocoloase. Se mentine pe foc, amestecand sa nu se lipeasca, cateva minute apoi se adauga cca 500 ml supa, carnea si sare dupa gust. Se lasa sa fiarba inca 15 min la foc mic amestecand sa nu se lipeasca.

Se serveste cu mamaliguta si mujdei de usturoi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (25)

dakris 1

29.03.2012, 13:03

Multumesc pentru aprecieri dragi bucatarasi!

MIUTA 1

29.03.2012, 14:21

Imi place

dakris 1

29.03.2012, 14:51

multumesc, Miuta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui