Ciulama de ciuperci

de Panacris in Mancaruri de legume, 17 Aug 2012 | 5521 vizualizari

 

Simplu, delicios si gustos!

 

INGREDIENTE

  • codite de ciuperci 500 g,
  • faina alba 3 linguri,
  • lapte 500 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • nucsoara praf.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de ciuperci:

Coditele de ciuperci se curata, se taie rondele si se pun la fiert in apa cu putina sare, cca. 20 de minute la foc potrivit, neacoperit. Intre timp faina se desface in lapte rece, se adauga peste ciuperci si se mai lasa la fiert la foc mic, amestecandu/se continuu, ca sa nu faca cocoloase, pana se ingroase sosul. Eventula se mai adauga un pic de apa rece, daca sosul e mai grosut. Se asezoneaza de gust cu sare, piper si nucsoara. Se serveste cu mamaliguta fierbinte. 

TIPS-URI

1

de post se inlocuieste laptele cu apa, sau supa de legume.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]