ciulama de pui

de madab in Pui, 22 Iul 2015 | 4947 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mici
  • 500g carne de pui (copanele si aripioare )
  • 450g smantana
  • sare
  • cimbru
  • faina
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA ciulama de pui:

Carnea se spala si se pune la fiert la foc mediu. Cand este fiarta se scoate si se lasa la racit. Se desprinde carnea de  pe os.

Ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune intr-o oala cu putin ulei si se caleste. Se adauga carnea si putina zeama in care a fiert carnea. 

Smantana se amesteca cu putina faina si  se pune in oala cu carnea.  Se amesteca si se adauga putina sare si cimbru.

Se lasa la fiert la foc mic  pana se ingroasa. 

La sfarsit se pune patrunjelul tocat.

Pofta buna ! ! ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "ciulama de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele din linte de post

de Rocsi 9

ieri la 20:54

Desert Diplomat, la cupă - Ușor, delicios și savuros

de RODIMUR 8

pe 10.03 la 16:30

Prăjitură cu iaurt și căpșuni - Simplă, pufoasă și aromată

pe 10.03 la 11:07

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui aromate, cu gutui si sos de vin