Ciulama de pui cu ciuperci

de laura2002 in Pui, 27 Sep 2013 | 4449 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 kg ciuperci proaspete
  • piper alb,sare
  • 0.500 gr smintina
  • 100 ml lapte
  • 1-2 linguri faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de pui cu ciuperci:

Pieptul de pui se taie felii ce pentru șnițel se bate se condimenteaza cu sare piper se unge cu ulei si se pune pe gratar.

Ciupercile se curata se spala si se pun la fiert. Smintina se pune intr-o craticioara pe aragaz si se lasa sa fiarba putin. Se adauga laptele cu făina se amesteca pînă se ingroașa.

Se adauga piptul de pui taiat fășii si ciupercile scurse de apa. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu mamaliga si patrunjel proaspat tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]